Lievestro en ZIS / EPD

Doordat de software van Lievestro compatibel is met alle ziekenhuisinformatiesystemen (ZIS) en elektronische patiëntendossiers (EPD) in Nederland en België, kan de software probleemloos informatie ophalen en uitwisselen met het planningsysteem en de capaciteitsplannen. Doordat capaciteiten, verrichtingen, zorgproducten direct van een DOT kunnen worden voorzien heeft het ziekenhuis real time/ dagelijks overzicht in de dag-tot-dag resultaten.

 

Samenwerking met SAS

Lievestro werkt samen met SAS. De uitgebreide expertise en kennis van beide bedrijven versterken elkaar en maakt het de klant mogelijk dag-tot-dag de resultaten op de poliklinieken, behandelafdelingen en de kliniek te volgen in termen van soorten, aantallen, omzet en opbrengsten. Daartoe exploreert SAS in samenwerking met Lievestro alle ter beschikking staande ‘big data’.

 

Samenwerking met HRM

Een van de lastigste problemen in de zorg lost Lievestro op, namelijk: dat op alle momenten in het zorgproces de juiste kennis en kunde aanwezig is en direct gedeeld kan worden met collega’s en patiënten. Geen ‘waan van de dag’ meer, geen ‘hollen of stilstaan’ meer, maar rust in de organisatie. Lievestro zorgt er voor dat u geen operatie te weinig doet, maar ook geen spreekuur, ok-programma of overleg te veel. Daarvoor is de tijd van de zorgprofessional te kostbaar.

De Lievestro producten reduceren de variabiliteit in het zorgproces en dragen zorg voor een effectieve inzet van de expertise van zorgprofessionals. Altijd een goede afstemming tussen werkaanbod en werklast.

 

Dienstroosterplanning:

Back to Top