Lievestro in de Cloud

Lievestro en Microsoft, betrouwbaar in de Cloud.
 

Lievestro is al vele jaren een certified partner van Microsoft. Voor oplossingen in de Cloud maken wij graag gebruik van de diensten die Microsoft hiervoor levert.

Microsoft zelf schrijft over haar Cloud diensten het volgende:
“Microsoft heeft zowel echte ervaring met Public Clouds op grote schaal, als een diep inzicht in uw oudere infrastructuur. Dankzij die combinatie zijn wij ideaal geschikt om u de juiste cloudoplossing te bieden. Wij kunnen uw roadmap voor cloudimplementatie aanpassen en eveneens aan uw bedrijfsvereisten voldoen voor naleving, beveiliging en hoge beschikbaarheid. Met onze Hybride Cloud kunt u de bestaande vaardigheden van uw IT-team uitbouwen, van het beheren van datacenters op locatie tot Microsoft Azure. Dankzij onze ervaring op het gebied van datacenters en de Cloud kunnen wij een Hybride Cloud bieden, waarmee u over het beste van beide beschikt. Wij weten ook dat de eerste zaken die u naar de Cloud wilt verplaatsen belastingen als SharePoint en Exchange zijn, die van kritiek belang zijn voor uw bedrijfsactiviteiten. Geen andere leverancier heeft zo’n kennis van Microsoft-producten en kan betere ondersteuning bieden dan wij.

Uiteindelijk hebt u een partner nodig die uw oudere activa én uw nieuwe cloudactiva op ondernemingsniveau en volgens de ondernemingsstandaard kan beheren. Alleen Microsoft heeft de jarenlange ervaring en expertise opgedaan in de context van de ondernemingscloud, zodat uw bedrijf geen enkel risico loopt.”

 
Voordelen voor u als klant van Lievestro zijn:

 
Lievestro en Microsoft, een efficiënte oplossing voor de zorg.

3.05

Back to Top